Dikkat Duman Sesleniyor :)


Yaa inanır mısınız anneme yalvarmaktan dilimde tüy bitti, bir haftadır peşinde dolanıyorum, yapmadığım şebeklik kalmadı. Neden? Sırf şu Gümüş hanımın ağzının payını verebilmek için. Geçen hafta hakkımda atıp tutmuş bayan çok bilmiş. Okumadıysanız eğer şuraya bir pati atıverin yeter.
Ama annem tutturmuş bir olmaz da olmaz, neymiş ortalıkta fazla görünmemeliymişiz, kedi katilleri kol geziyormuş. Dikkatli olurum sen merak etme dedim de zor ikna ettim. 


Neyse, gelelim Gümüş Naz'ın iddialarına...
En çok bana pis demesine bozuldum doğrusu, halbuki ben gayet temizim, onun on yalamada yaptığı temizliği ben tek darbede yapıyorum haberi yok. Sırf o yalanırken ben keyif çatıyorum diye kıskandığı için çamur atıyor bana...Bir de gelip ben annemin kucağında uyurken yalama bahanesiyle ittire ittire yerime kurulması yok mu? Yazık annemde sanıyor ki Gümüş beni temizliyor, yalan, onun tek amacı beni aşağı atıp yerime kurulmak...Her seferinde böyle yapıyor, annem de bi çakozlamadı gitti, konuşamıyorum ki derdimi anlatayım...
Bir de demiş ki, ben hemencecik yakalanıyormuşum. Duyanda sanır ki düşmanlarımızdan kaçıyoruz. Yakalanıcam tabi annem değil mi o benim...Hem ne var ki taramak için yakalıyor zaten, bu da benim çok hoşuma gidiyor. Şöyle evire çevire taranmak gibisi yok doğrusu...
Ayrıca ben kitap okumayı da çok seviyorum. Annemin okumak için sürekli yanında dolaştırıp da blog blog dolaşmaktan okuyamadığı kitapları hep ben okuyorum. Kağıt kalem görünce de dayanamıyorum, babam büyüyünce okula yazdıracakmış beni öyle diyor. 


Ha unutmadan söyleyeyim, siz Gümüş'ün öyle masum durduğuna aldanmayın, her türlü yaramazlık onun başının altından çıkıyor. Benim tek derdim oyun, küçücük bir kağıt parçasıyla saatlerce oynarım ben, ama Gümüş öyle mi? O çok meraklı, illa karıştıracak her yeri, babam bir defasında bulaşık makinesini çekmişti de kaşla göz arasında mutfak dolaplarının altına girmiş, onun yüzünden ben de kovulmuştum mutfaktan. Burnundan da kıl aldırmaz, cool takıldığı için kendisine Gümüş Naz dendiğini sanıyor, ama annem ona "küçük iblis" diyor haberi yok :)
Sözlerime son verirken, bir de itirafta bulunmak istiyorum. Sanırım Gümüş'ün tek kıskandığım tarafı süpürgeden korkmuyor olması. Aramızda kalsın ama ben biraz korkağım galiba.
Bir deeeee hakkımda ne derse desin kardeşimi çok seviyorum. Onunla oyun oynamayı da, her ne kadar mızıkçı bir tip olsa da.
Şimdilik bu kadar, kedi katilleri gerekli cezayı alana kadar bir daha yazamayacağız galiba. Aslında bir elime geçirsem onu var yaaaa, neyse....

Sevgiyle ve patiyle kalın :)

12 yorum:

  1. Bir pati atıyorum ben de, ne güzel bir yazı olmuş. Ah bu pisicikler!

    YanıtlaSil
  2. Yüzüme kocaman bir gülümseme geldi sayende :) Kalemine sağlık, güzel kızlarına sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. annem ona küçük iblis diyor haberi yok :) çok güldüm kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Dumannnnnn valla gece gelip kaçıracam seniiii:))))))
    oy oy oy maşallahhh
    öptüm patilerinden:)

    YanıtlaSil
  5. dumann canım gelıp yesem senı olur mu sen hep guldur bızı olurmu klavyene saglık :) gunumu neselendrdın

    YanıtlaSil
  6. Nasıl bir tatlılık bunlar ya:) Yoğuracaksın böyle böyle:)

    YanıtlaSil
  7. kitap okuyuşunu yerim yaaa :)
    o pis katiller en ağır cezayı alır inşallah Allah bildiği gibi yapsın onları insan değil onlar yaratık pis mahlukatlar!

    YanıtlaSil
  8. allah seni napmasın yineeee çok tatlı anlatmışsın fotoları da yine yerler yaaa :)

    YanıtlaSil
  9. Kaleminize sağlık,güzel bir yazı....Babasının Kızına yapmış olduğunuz güzel yorumlar için ayrıca teşekkür ederim...Blogunuzu takibe aldım,sizi de bloguma beklerim...Sevgiler....

    YanıtlaSil
  10. Hayvanlar ne şirin değil mi... :)
    Yeni keşfettim sizi, ben de bekliyorum hemen! :)

    YanıtlaSil
  11. Ben senin patilerini , o tontiş yanacıklarını çimdiririmmmm. Allahım Allahımmm nasıl birşeydir bu ya. Maaşallah nazarlardan saklasın, melekler korusun seni.

    Not: Ama anneni şikayet etme bakim. Dıttt! Patine acı biber sürerim sonra :D

    YanıtlaSil
  12. Çok şeker bir kedi bayıldım ne güzel bir kedi besleminiz evde : ) blogunuz çok güzel ben de bekelrim sevgiler

    YanıtlaSil