Burakcan Karamanoğlu

Abdulllah Cömert, Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş, Ali İsmail Korkmaz, Berkin Elvan öldüğünde konuşmayan adam Burakcan Karamaoğlu öldü, anında mikrofonlara sarıldı. Neden?
Çünkü Burakcanın ölümünü kendi çıkarları için kullanmaya çalışıyor. Bizden biri öldürüldü bakın diyor. Daha önce hayatını kaybedenlerin failleri hala meçhulken Burakcanın ölümünün sorumluları anında bulunuyor ve dolaylı olarak CHP'nin üzerine yıkılıyor. Kim inanır buna?
Burakcan belki de bu ölümler arasında en kötüsü, çünkü Burakcanı sadece mağdur edebiyatı yapabilmek ve milleti birbirine düşürebilmek için bizzat kendisinin öldürttüğüne inanıyorum.
Yazık oldu sana Burakcan, keşke diğer kardeşlerimiz de sen de ölmeseydiniz. Onların ismi asla unutulmayacak, ama senin adın yalnızca bazılarının çıkarları için anılacak. Berkin için, Ali İsmail için üzülenler senin için de üzülecek ama o kadar. Sen amaçların en aşağılığı için öldürüldün. Umarım annen baban senin gerçek faillerinin kimler olduğunu en kısa zamanda anlar.

9 yorum:

  1. Benim de aklımdan aynı düşünce geçti ve çok üzüldüm... Böylesi bir şeyi düşünebilecek bir duruma düşmeme de üzüldüm, doğru olabilme olasılığının yüksek olmasına da üzüldüm.. Doğruysa insanlığın düştüğü hale de üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonuç olarak üzüldüğümüzle kalıyoruz yani :(

      Sil
  2. Burakcan'ı %99.9 Tayyip öldürttü...ama kimse kusura bakmasın akp'liler için üzemiyorum...biri çıkıp milletin a........koyayım der, öteki tüm gezicileri kulağından tutup s........diyor (daha bugün yayınlandı taze taze teyp kaydı), hırsızlık, vatanhainliği, Atatürk düşmanlığı yok ben sevgi pıtırcığı olamıyorum..akp liye üzül, tayyip gebermiş üzül yapamam...
    burcu'm sözlerim sana değil, kişisel alma sakın...sosyal medyada yaşananlara isyanım..
    sevgilerimi bıraktım

    YanıtlaSil
  3. anlam veremiyorum bu ölüleri yarıştırma olayına ölenlerin hepsi bizim canımız düşüncesi ne olursa olsun bizim insanlarımız nasıl vicdanları bu kadar kör olabiliyor bu nasıl bir hırs bu nasıl bir kibir nasıl bir iktidar hırsı anlayamıyorum hırsı hepimize zarar veriyor gözü hiçbir şeyi görmüyor artık Allah ıslah etsin bir an önce bu adamı!

    yeter artık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yumiyum hepimizin tek dileği bu...biran önce bu adamın islah olması...

      Sil
  4. Müjde ablacım sözlerinde haklısın...benim üzüntüm sadece bir insanın daha boşu boşuna ölmesi...
    Ben yakında tayyibin kendi bacağına sıktırmasını da bekliyorum valla...

    YanıtlaSil
  5. Çok yoruldum ben, gerçekten çok yoruldum... Düşünmekten, seyretmekten, dinlemekten, anlamaya çalışmatan, üzülmekten, sinirlenmekten çok yoruldum :(

    YanıtlaSil