Kedici Teyzenin Takıntı Mimi :)

Merhaba,
Blog dünyasında çok sevdiğim ve her yazdığını severek okuduğum Müjde ablam çok eğlenceli bir MİM hazırlamış, kendisi yapmış, bizleri de mimlemiş. Ben de hemen aklıma gelen bütün takıntılarımı yazdım, bakalım sizinkilere benziyor mu?


*Kahvaltının sonuna kadar tatlı yemem, reçeldir, baldır, nutelladır hep en sona saklarım, tatlının üstüne de başka bir şey asla yemem...
*Batıl inançlarım yoktur, hatta komik gelir, ama kimsenin elinden makas, bıçak gibi eşyalar alamam...
*Okumaya başladığım bir kitabı sıkılsam da, patlasam da yarım bırakamam...
*Son kez wc'ye gitme takıntım vardır, ne iş yapacak olursam olayım (dışarı çıkmak, yemeğe oturmak ya da yatıp uyumak) öncesinde mutlaka (gerek olmasa bile) wc'yi ziyaret ederim...
*Kışın buz gibi havalarda bile evi saatlerce havalandırırım...
*Kahvaltı hazırlarken doğramakta olduğum salatalıklara salça olunmasından nefret ederim ki eşim de kardeşim de pek severler sağolsunlar...
*Yumurta yerken domates yiyemem, yumurtayı kahvaltının başında hemen bitirip tabak, çatal, bıçak, bardak ne varsa değiştirir kahvaltıya öyle devam ederim...Yumurtalı bulaşıkları neredeyse yıkayıp makineye öyle koyarım, yıkamadıysam makinenin içine domestos boca ederim...yumurta kokusundan nefret ederim...

Benden bu kadar, eminim daha bir sürü takıntım vardır da aklıma gelmiyor. 
İsteyen herkes bu mimi yapsın bence, oldukça eğlenceli :)
Sevgiler...

Not: Önümüzdeki günlerde sizlere fuar maceralarımı anlatacağım :)

11 yorum:

  1. Burcu'm teşekkür ediyorum canım, ben de her yazının tiryakisiyim biliyorsun. vakit ayırıp mimi yaptığın için de sağol:)
    herkeste ilginç ilginç takıntılar oluyor ve okuması çok keyifli bence, seninkini de keyifle okudum bu arada yumurta hakikaten çok kötü kokuyor:((ama çok faydalı, ev havalandırmak konusunda da haklısın...hele kalabalık aileler, sigara içilen evler mutlaka bunu yapmalı..ev dediğin mis gibi kokmalı değil mi?
    sevgilerimle Burcu'm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek Müjde ablacım, senin takıntılarını keyifle okumuştum, kendim de seve seve yaptım, asıl ben teşekkür ederim :)
      Ayrıca sana katılıyorum Müjde ablacım, kesinlikle evler mis gibi kokmalı :)
      Sevgilerimle...

      Sil
  2. Fuar maceralarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. keyif alarak okudum ne güzel takıntılar bunlar böyle yumurta kokusundan bende nefret ederim ama tabak çatal değiştirecek kadar değil :)

    Takipteyim bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Kışın buz gibi havalarda bile evi saatlerce havalandırırım... :D aynı ben. Bende öyle yapıyorum yaw. Oksijen olmalı :D Güzel bir mim olmuş eline sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Aralarından 3'ü bende de var :)
    Ne bitmek bilmez takıntılarımız varmış di mi :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle valla Şeyma, bitmiyorlar, daha aklımıza gelmeyen ne takıntılarımız vardır kim bilir :)
      Sevgiler..

      Sil
  6. AY NE GUZEL BIR IZMIRLI BLOG DAHA *-*

    BANADA BEKLERIM SEVGILE R

    YanıtlaSil