2017'den Tek Dileğim BARIŞ'tı...

2017 ye süper bir başlangıç yaptık. Bu sene de hiçbir şeyin değişmeyeceğini daha ilk saatlerden gösterdiler bize. Umutlarımızı, hayallerimizi, yaşama sevincimizi yerle bir ettiler. Birazcık yüzümüzü güneşe dönmeyiverelim, hemen indirdiler yumruğu kafalarımıza. 


Her günüm korkular içinde geçiyor. Akşam sevdiklerim işten eve dönene kadar diken üstündeyim. Huzurlu değilim. Mutlu değilim. Yeni bir yıla girmenin, yeni bir kitap almanın, sevdiklerimle birlikte olmanın tadına varamıyorum. Ağzımda hep buruk bir tat. Yine de yaşıyoruz işte. Sıramızı bekliyoruz çaresizce. 

Kötülerin şerrinden kitaplara ve çocuklara sığınıyorum. Daha çok okumaktan, oğluma daha çok sarılmaktan, sevdiklerime sıkı sıkı sarılmaktan başka yapacak bir şeyim yok. 

6 yorum:

  1. Merhaba , gizli anılar yolcusu ne çok sevdim ben o kitap serisini .. bu arada o kadar haklısınız ki Yen'i yılda hiç bir şey değişmeyecek sanırım . Umudumuzu yitirmeye başlıyoruz ;(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nesrin,
      Ayşe Kulin en sevdiğim kadın yazarlardan.
      Umudumuzu korumak için daha çok okumalıyız sanırım. ..

      Sil
  2. Gönülden dilerim ki, umarım anımsanacak güzel hadiseler vuku bulur, siler 2017'nin ilk izlenimlerini.
    Bu yıl benim için güzel başlamıştı, ailemle birlikte yılbaşlarını geçirecek an bulamam, fakat bu yılı ailecek girdiğimden dolayı beni mutlu etmişti. Üstüne senin ve birkaç arkadaşın güzel havadileri de yüzümü gülümsetti Burcu. Şu an nasıl sevindim anlatamam. Aynı şekilde, sen ve ailen içinde huzurlu bir yıl diliyorum.
    Güzel yüreğine sağlık. :)

    YanıtlaSil
  3. Aaaaa, bennnn. Kazanmışım :D Nasıl sevindim yaaa.

    YanıtlaSil
  4. Umudumuz küçücük de olsa dursun başucumuzda.

    YanıtlaSil
  5. Yeni yıla girerken bile yaptılar yapacaklarını :( inşaAllah huzurlu bir yıl olur dileğiyle ...

    YanıtlaSil