Sonlu Hafta


Bu hafta sonları 5 gün olsa, hafta içi de 2 gün olsa olmaz mı? Hatta haftalar hep sonlu olsa, hiç içli olmasa. Hep sevdiklerimizle beraber otursak, yesek, içsek, gezsek, tozsak olmaz mı?

Üff, olmuyor yaa, maalesef uzmanlar bu konuda çaresiz. Birileri çalışmak zorunda. Neyse, ben de çalışmayan bir insan olarak pazartesi sendromunu körüklemeyeyim, çalışan arkadaşlara kolaylıklar dileyeyim.


Bendeki doğum sonrası hasar tespit çalışmaları son hız devam ediyor. İlk aylarda var olan AVN (Avasküler Nekroz) şüphesi yerini geçici osteoporoza bırakmıştı. Şimdilerde de ne oluyor anlamadım, sırt ağrılarım için gittim doktora, omurga romatizmasından şüphelendi. Röntgen çektirdi, iyice kıllandı. MR istedi. Cumartesi çektirdik, kan tahlili falan yaptırdık. Bakalım, bugün arayacak doktor, umarım hayırlı haberler verir.

MR için çıkmışken kızları da aşıya götürdük, karma aşı zamanı gelmişti, bir de iç parazit hapı yutacaklardı. Ankara'ya taşındığımızdan beri ikinci kez gidiyoruz aynı kliniğe. İlkinde bir bayan veteriner vardı, açıkçası çok sevmemiştim, neyse ki o ayrılmış. Şimdiki baya iyiydi. Güzelce muayene etti kızları. Sorularımıza açıklayıcı cevaplar verdi, tavsiyelerde bulundu. Kızlara da çok nazik davrandı. Sevdik yani. Ankaralı arkadaşlara tavsiye ederim: Kavaklıdere Veteriner Kliniği. (Güven Hastanesi'nin karşı sokağında-Şimşek Sok.)


Herkese güzel bir hafta diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

35 yorum:

  1. Kedi candır ya! Bu arada ağrılarından şikayetçisin sanırım çok geçmiş olsun, blogumdaki hacamat yazısına bir göz atabilir misin canımcım ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emine Bektaşi,
      Kesinlikle, kedi candır, gerisi heyecandır :) Dur bi koşu gidip bakayım şu dediğin yazıya.

      Sil
  2. Kızlar ve Efecik, masal gibi güzeller...
    Sırt ve bel ağrıları doğumdan sonraki aylarda bende de başlamıştı, doktora gidememiştim ama uzun müddet sürmüştü. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşe,
      Bu ağrıların geçici olmasını umuyorum ben de, ama doktorları biliyorsun, illa bi şeyler çıkartacaklar.
      Teşekkür ederiz :)

      Sil
  3. Zaman su gibi akıp gidiyor gerçekten de...:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafa Dergi,
      Tutabilene aşk olsun :(

      Sil
    2. Kitaplık postu geliyor! :) Aslında blogda epey yazıyorum ben kitap, rastlamıyorsunuz belki. :) E Instagram'da da epey paylaşıyorum. :)

      Sil
    3. Bebişle iglilenmekten kaçırıyor olabilirim :)

      Sil
  4. AVN'nin ebesini zükeyim:(
    benim bir diz bir de omuz da var. ki belki duymuşsundur omuz ameliyata kadar gitti.
    sonuçlardan haberdar et, geçmişler ola, bebişi de yerime öp ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. safransarı,
      duymamıştım, çok geçmiş olsun. Umarım ameliyatın faydasını görmüşsündür. Dikkat et kendine.

      Sil
    2. ameliyatın faydasını illâki görüyorsun ama ameliyat işte :\

      Sil
  5. Geçmiş olsun Burcu, iyi haberlerini bekliyoruz.
    Kediler hakkatten can'dır.
    Oğlunla zaman nasıl geçiyor tahmin edebiliyorum... :)
    İyi haftalar, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülay Şahin,
      teşekkür ederim. Size de iyi haftalar, sevgiler :)

      Sil
  6. Mutlu haftalar Burcucum...
    Güzel sonuçlar alırsın inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oytunla Hayat,
      Teşekkür ederim canım, size de iyi haftalar :)

      Sil
  7. Geçmiş olsun. İyi haberlerini paylaşırsın umarım. Bende hafta sonu sevdiğim köpeklerden pirelendim. İnsanda durmaz derler ama öyle bir yemiş ki her tarafım davul gibi. Kaşıntıdan yerimde duramıyorum ofistekiler de 'ayyy ne güzel haftaya enerjik başlamışsın' diyorlar.. bi bilseler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağmur Yağar,
      Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun. Hiç pirelenmedim ama deli gibi kaşınmak fena bir şey olsa gerek :)

      Sil
  8. O haftasonları hiç bitmesin isteyenlerden birisi de benim sanırım :)) hergün haftasonu olsun :) kediler sevilmez mi hele bu yumuşacık nasıl oyun oynamalık :)) çok geçmiş olsun, sağlığına hemen kavuşursun inşallah canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözde'nin Blog Günlüğü,
      Çok teşekkür ederim. Sanırım hafta sonları bitsin isteyen yoktur. O fotoğraftaki Duman, aynen dediğin gibi acayip oyuncu bir tüy yumağı :)

      Sil
  9. Geçmiş olsun.İnşallah sonuçlar iyi olur.Ben de dizimle uğraşıyorum 1 aydır.Kıkırdakta sorun varmış bir de menisküs yırtığı.Şimşek sokak deyince çok yakın bir arkadaşım orada oturuyor.Öyle çok gidip geldim ki oraya.Ben de Dikmen Vadisinde oturuyordum eskiden.Kedi hastanesi vardı orda orası da çok ilgili bir yerdi ama fiyatları nasıl bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ebrulikedi,
      teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Annemde de var, kıkırdak zedelenmesi ve menüsküs falan. Dr ameliyat dedi, annem reddetti, diğer dizinden daha önce olmuştu, şimdi ameliyatlı dizi ameliyatsızdan daha kötü, yani olsan bir dert olmasan başka dert. Ama başka dr da dayanabildiğin kadar dayan dedi. Sen de en kısa zamanda toparlarsın inşallah.

      Sil
  10. geçmiş olsun,kediye bayıldım çok bilmiyorum cinsi ne onuda merak ettim ama bayıldım sanki resimlerde evin güzel seçilmiş dekoru gibi durmuş:)
    http://sadecenilgun.blogspot.com.tr/bende de bunun az büyük başka cinsi var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün,
      Hoşgeldin. Kedinin cinsi chinchilla. Dekor olma konusunda üstlerine yok, koltukta, masada, tv ünitesinde...
      Gelip bakayım ben de sende ne varmış :)

      Sil
  11. Yaaaaa bi bebiş bi de kediş çoookkk tatlııı:):):)

    YanıtlaSil
  12. fotolar allam ısırmalık hepsiii :)

    YanıtlaSil
  13. o bebişide kediyide yerim! çok tatlılar:) bu arada çok geçmiş olsun, sağlık çok önemli. Dikkat edin kendinize.
    blog keşif etkinliğinden geliyorum blogunuzu takipteyim. bende beklerim, sevgilerle!:')
    https://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melek Salman,
      hoşgeldin. Teşekkür ederiz. Biz de geliriz :)

      Sil
  14. Sirt agrin nasil bilmiyorum ama benim de dogumdan sonra ilk aylarda cok siddetliydi, hala da devam ediyor. Benim cok sacma bir sekilde gece yatarken cok agri cekiyorum... ilk 6 ay her gece agrilar icinde yatiyordum, simdi haftada 2-3 gece oluyor. Doktora gidemeyengillerdenim, bilmiyorum sebebini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızlı Erkekli Kedili,
      sırt ağrılarım en baştan beri var, ama başlarda farklıydı, kas gevşeticiyle falan hallediyorduk. Şimdiki sabahları oluyor, yani ağrıyla uyanıyorum ve akşama doğru ancak hafifliyor. Esneme hareketi yapamıyorum, sırt üstü yatamıyorum. Doğum sonrasında oluyor herhalde, çünkü çok kişiden duydum.

      Sil
  15. Senin oğluş çok şanslı. Çocuğun bir hayvan ile birlikte büyümesi onun merhamet duygusunu ve maneviyatını kuvvetlendirir derler.
    Bu arada çok çok geçmiş olsun :( MR sonucun ne çıktı?
    Doğumdan sonra başlarda benim de sırt ağrım çok oldu, genellikle yanlış emzirme pozisyonundan kaynaklanıyor. Belki biliyorsundur ama ben yine de paylaşmak isterim; emzirirken mutlaka dik, rahat bir pozisyonda olmak lazım. Öne, bebeğe doğru eğilmeyip, bebeği kendine doğru çekmek gerekiyor. İnşallah çabucak toparlanırsın ;) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buzlu Kalem,
      Çok teşekkür ederim yorumun için. Aaah ah emzirirken şekilden şekle giriyoruz, belki de o yüzdendir dediğin gibi. MR sonucum normal çıktı, dr fizik tedaviye yönlendirdi, şimdilik bekleyecek artık :) Sevgiler...

      Sil
  16. Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

    YanıtlaSil