Gümüş ve Duman


Yağmurlu bir günden merhaba!
Zor da olsa bazı yaramazları öğle uykusuna yatırıp geldim. Bakalım bu yazıyı bitirmeme fırsat verecek mi?

Efe uyuduğu zaman ne yapacağımı şaşırıyorum resmen, iş mi yapsam, kitap mı okusam, geri döndüğümden beri bloga yazı mı yazsam, blog mu okusam bilemiyorum ki şu an yazı yazma isteği galip gelmiş durumda anlaşılacağı üzere :)

Fark ettim ki, Efe doğduğundan bu yana kızların fotoğraflarını çekmez olmuşum, varsa yoksa Efe fotosu olmuş dört bir yanımız :) 

DUMAN

DUMAN

GÜMÜŞ

GÜMÜŞ
Hemen kızların gönlünü almak ve onları merak edenlere bir selam vermek için fotoğraflarını çektim. Sağ olsunlar onlar da poz verdiler bana :)

Kızlarla Efe'nin arası nasıl diye soranlar oluyor. Hemen cevaplayayım. Şimdilik malesef bir araları yok. Gümüş Efe'ye hiç yanaşmıyor, uzaktan kesik atıyor ya da hiç oralı olmuyor. Duman da tam tersi Efe'nin üstüne çıkmaya çalışıyor. Efe de henüz mıncıklama ve yolma aşamalrını geçemediği için Dumanla her yan yana gelişleri yolunmuş tüy fırtınası şeklinde sonlanıyor. O yüzden çok fazla yan yana getiremiyoruz bu üçlüyü. Ama kısa bir süre sonra hayal ettiğim arkadaşlığı kuracaklarından eminim.

NOT: Bu arada fark ettiniz mi, yenilendik biz :) Blog tasarımımı yenileyen ve güzelleştiren Gökhan Tekin'e çok teşekkür ederim. Sizin de varsa kendinize ve blogunuza bi güzellik yapma niyetiniz şu yazıya bir göz atın derim tık tık

29 yorum:

  1. Gümüş ve Duman, her ikisi de çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. Oy, oy oy ne özlemişim Duman ve Gümüş'ü, maşallah nazar değmesin:) Gümüş sanırım kıskanmış Efe'yi, kediler bebek doğunca kıskanır diye biliyorum :( ama sonra alışırlarmış:) yalnız Efe büyüyünce çok dikkat et annesi, makas alıp bıyık kesmeler, kuyruk kesmeler, can yakmalar olabilir mazallah :( yani aklı erene kadar zor :( başlarında hep birinin mukayet olması gerekecek, kediler de malum canı yanarsa bebeği tırmalayabilir :( inşallah hiçbir sıkıntı çıkmadan büyürler birlikte:)
    sevgiler...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif bi kıskançlık var gibi Müjde abla. Zamanla alışacaklar mecburen :) Dediğin gibi akıl erene kadar yalnız bırakmak yok.

      Sil
  3. unuttum tasarımın çok güzel olmuş güle güle kullan, Gökhan'ın da eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Ben de soracaktım sana nerede bu şekerlikler diye :) Evet pek yakında üçlü takılırlar sana karşı :D

    Hayırlı olsun bloğun yeni tasarımı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Handan. Üçlü ittifak çok yakında! Hatta babalarının da katılacağına eminim :)

      Sil
  5. Gümüş ve Duman çok güzellermiş kii :)) Bayıldım, umarım bir gün benim de olur, daha doğrusu ben kedimin insanı olurum :D

    YanıtlaSil
  6. Özlemişim kedicikleri :) Yeni tasarımını beğendim, gayet sade ve güzel.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Kitapsız Kedi :)

    YanıtlaSil
  8. Bizim kedimiz asla poz vermiyor telefonu elimize aldığımız an kaçıyor bizimkinin de huyu bu işte =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her kedi kendi şahsına münhasır oluyor tabi :)

      Sil
  9. İkisi de çok tatlılar:)Kedili ve çocuklu evleri ayrı bir seviyorum.Bizim Minnoş Öykü'yü çok kıskanmıştı.O ağlayınca susana kadar Minnoş da miyavlardı ki normalde hiç miyavlamaz sabahları yaş mama isterken sadece.Öykü emeklemeye başlayınca ,onun kuyruğunu çektikçe birkaç kere tırmaladı Öykü'yü.Çok üzüldüm tabii ama o da kendini koruyor ister istemez.Öykü yüzünü kapatıp kuyruğunu çekmeyi öğrendi sonra tırmalanmamak için.Öyle Öyle büyüdüler.Öykü'nün odasına 5 sene hiç girmeyen kedi şimdi orda uyuyor bütün gün.Kendini az da olsa sevdiriyor.Birlikte büyüdüler.Çok şükür ki vicdanlı,sevgili bir çocuk oldu bu sayede.Sokakta kedi,köpekleri sever,sarılır.Görenler aman pistir elleme ısırsa dese de o sevdiğimi biliyor niye ısırsın der bir de.Efe'nin de kardeşleri sayesinde böyle bir çocuk olacağından eminim.3 çocuğunuzu da öperim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebrulikedi, Öykü çok tatlı bir çocuk maşallah ona instagramda görüyorum, kedilerle arası çok iyi. Bizim kızlar neredeyse 3 senedir yanımızdalar bir kere tırmalamadılar bizi. Çok uysallar. Onlardan Efe ye zarar gelmez ama Efe onların canını yakar diye endişeliyim. Ama yakında birbirlerine iyice alışacaklar eminim.

      Sil
  10. Harikalar ya maşallah<3 Bizim kedimiz de uzun tüylü. Tüy dökülmesini azaltmak için bir şeyle kullanıyor musunuz? Bir de neredeyse hergün taramama rağmen çok kıtık oluşuyor sizinkiler ne durumda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, teşekkür ederiz :) tüy dökülmesine çare bulursanız bana da söyleyin lütfen :)
      Sorunuzu tam olarak anlayamadım :(

      Sil
  11. Bloğun yeni hali çok güzel, darısı başıma:(
    kedilerini merak ediyordum, çocuk olunca tedirgin oldun mu ya da korkuttular mı, yok kist yapar, yok kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün vs vs...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim Ayşe. Senin yazıların öyle güzel ki, blog tasarımın çok da önemli değil bence.
      Kedilerle ilgili hamileliğimin başında fikir beyan edenler oldu ama ben gereken cevapları verdim. Benim herhangi bir endişem olmadı. Hatta eğilemeyecek hale gelene kadar kumlarını ben temizledim. Hâlâ ben temizliyorum. Ben tarıyorum, tırnaklarını ben kesiyorum. Her türlü bakımları bende :) şu an tek endişem Efe'nin tüyleri ağzına götürmesi, malum her şeyi ağza atma dönemindeyiz hâlâ.

      Sil
  12. Kızlar çok tatlılar maşallah nasıl güzel poz veriyorlar.. Efe'de biraz daha büyüsün alışacaktır eminim :)

    Bu arada blog tasarımı çok güzel olmuş canım, güle güle kullan, yapanın da ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  13. üçüne de maşallaaaaah :)

    YanıtlaSil
  14. pofur pofur nasıl tatlılar ya!:)

    YanıtlaSil