Özlemişim Buraları :)

Merhaba!
Aylardır süren sessizliğime rağmen takibi bırakmayan, merak eden, mesaj atıp soran tüm arkadaşlarıma kocaman selam ve sevgiler :)

Aslında bu bir mim yazısı olacaktı ama şimdi bu daha kolay geldi. Başlar başlamaz gözümü korkutmayayım, oğlanım uyurken hemencecik bir selam verip çıkayım dedim. Sahalara geri dönmeme vesile olan Kitapsız Kedi'ye çok teşekkür ederim :)

Tahmin edersiniz ki günlerim Efe ile geçiyor. 8 aydır yapışık ikiz gibiyiz ve tabi ki bu durumdan şikayetçi değilim. Canım, bebeğim, biriciğim ne de olsa. Hadi itiraf edeyim, başlarda epey zorlandım, alışamadım, sıkıldım, yoruldum, söylendim, ama Efe büyüdükçe her şey daha keyifli olmaya başladı. Birlikte yemek yiyoruz, birlikte oynuyoruz, kitap okuyoruz, geziyoruz, birlikte uyuyoruz, hatta birlikte temizlik ve yemek yapıyoruz.

Yazmayı çok özledim. Bundan sonra daha çok yazarım diye düşünüyorum. Tabi yazdıklarım ne kadar ilginizi çeker bilemiyorum ama olsun ben yine buralarda olacağım. Şimdilik bu kadar, Sevgiyle kalın. 


8 yorum:

  1. Hoşgeldin, sefalar getirdin diyelim o zaman bizde :)

    YanıtlaSil
  2. Hooooş geldinnn :) Ne iyi yaptın.

    YanıtlaSil
  3. Ben de seni özlemiştim Burcu'm, Efe'ye maşallah 8 ay olmuş ha, dönmene sevindim haydi bakalım hayırlı, uğurlu olsun dönüşün muhteşem olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Müjde abla :) inşallah hayırlı ve uzun soluklu olur :)

      Sil
  4. Burcu hoşgeldin! Efe kocaman olmuş, maşallah ona :)

    Bundan sonraki paylaşımlarını merakla bekliyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum pembe vosvos :)
      Umarım sık sık yazmaya ve sizleri okumaya fırsatım olur, özlemişim cidden :)

      Sil