Merak Eden Canlara :)

Arayıp soran, merak eden, hadi artık yaz diyen demeyen tüm blog arkadaşlarıma teşekkür ederek başlamak istiyorum bu yazıma :)

Merak etmeyin, henüz doğurmadım ama yürürken penguen, yataktan kalkmaya çalışırken ters dönmüş kaplumbağa, otururken sumo güreşçisinden halliceyim. 32 haftayı geride bıraktık ve artık resmen doğum iznine ayrılmış bulunuyorum. En az iki sene beni çalışırken göremezsiniz artık, sonrası için de söz veremiycem :)

En son pazartesi kontroldeydik, çok şükür her şey yolunda. Haftasına göre 300 g önde giden bir tosuncuk büyüyor içimde. Kafası da iri ve yuvarlakmış. Herhalde benim bebekliğime benzeyecek garibim. Gerçi sonradan normale döndüm ben :) 

Bebekliğim :)
Bizim küçük sıpanın neredeyse her şeyi tamam ama allah korusun şu an hastaneye yatmam falan gerekse üzerime giyecek bir tane lohusa pijamam yok, emzirme atleti-sütyeni, lohusa çorabı-çamaşırı yok, terlik yok, taç yok, ama ne var göğüs ucu kremi ve göğüs pedi var, çok önemli, lütfen :)

Aramızda kalsın ama hala nasıl doğurmak istediğime karar verebilmiş değilim. Her türlüsü korkunç geliyor ama yine de tamamen baygın olmayacağım bir yöntem seçeceğimden emiim. İçimden çıkan canı herkesten sonra görmek gibi bir niyetim yok ne de olsa.

Bu arada, pazartesi günü güzel İzmir'e veda ediyoruz. Eşim Ankara'da yeni işine başlayacak. Haliyle bizim bebe de angara bebesi olacak. Şimdiye kadar her şey sorunsuz ilerledi çok şükür. Önce iş sorunu çözüldü, kabul aldıktan sonra ev bakmaya başladık. Annem netten bir ev buldu, babamla gidip baktılar ve tuttular. Yarım günde ev bulduk hem de annemlerle aynı sokakta. 10 yıllık hasret bitiyor, daha güzel ne olabilir ki :)

Taşınma işi 15 ağustosta, çünkü ev sahibi ancak o zaman boşaltacak evi, onlar da  İzmir'e taşınıyorlar, ne tesadüf değil mi?

Gider gitmez hemen doktor bulmam gerekiyor, 21 temmuzda nst ye girmem gerekiyormuş. Aklımda bir hastane var muhtemelen orası ile görüşüp hemen sigorta yaptırıcam. Bu arada bilmeyen ve ihtiyacı olan varsa söyleyeyim; hamileyken sigorta yapan tek yer Halk Sigorta. Anlaşmalı olduğu hastanelerden kendinize uygun olanı seçip sigorta yaptırabilirsiniz. Böylece doğum masraflarınız yarı yarıya azalabilir, malum özel hastane fiyatları uçmuş durumda. 

Ay bu yazı çok uzadı bence, hem de karman çorman oldu, en iyisi burada kesip daha sonra tekrar yazmak. İnşallah yani. Şimdi gidip biraz eşya toplayayım bari :)

Sevgiyle kalın...

Duman :)

Gümüş :)


11 yorum:

  1. Ooouuw, çok sert bir bakış atmışsın valla :D
    Evin, işin, günlük rutinin, her şeyin değişiyor. Tüm değişiklikler mutluluk getirsin sana.
    Kızlar da kocaman olmuşlar, koltuklardan taşmışlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Kitapsız Kedi :) Evet hayatım bambaşka bir yola giriyor, umarım çabuk alışırım.
      Kızlar aslan krala bağladılar valla, birer kedi daha çıkartacaklar içlerinden nerdeyse :) Yarın traşa gidiyorlar, biraz rahatlarlar inşallah.
      Bu arada inan ben de daha çok yazmak istiyorum ama çok üşeniyorum :)
      Yine de fırsat buldukça yazmaya çalışıcam söz :)

      Sil
  2. Ayrıca, lütfen daha çok yaz :)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah sana da, miniğe de, hatta duman ve gümüşe de! O fotoğrafta gözlerini kısan halin pek sevimli, bebişe de aynı pozları verdir yan yana kolaj yap geldiğinde^^ Bize de uğra, sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. oyyy bakışlara baaakkk :):):)

    YanıtlaSil
  5. Az kalmış haydi hayırlısı Burcuuu... Vakti zamanında sağlıkla kavuş minik yavruna... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Masallah az kalmış :) sağlıkla gelsin inşallah

    YanıtlaSil
  7. Resim çekilirken kızmışsın:)))hayırlı olsun Ankara'dayım ben de:) ve korkma bak Hazel doğurdu sırada sen varsın:) hayırlı doğumlar...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. huhuu güzel anne nasılsın?

    YanıtlaSil
  9. Kedili, bebekli evde hiç oturmayacaksın gibi görünüyor. İnşallah çalışmak zorunda kalmazsın. Bebiş ve kedilerin bomba fotoğraflarını görürüz belki yakında ;) Yorucu ama eğlenceli günler seni bekliyor. Allah ailene sağlık versin.

    YanıtlaSil
  10. Son haberleri merak ettim.Nasılsın?

    YanıtlaSil